Кулінарія

Печиво асорті

Інгредієнти для «Печиво Асорті»:

Тісто

  • – 250 г
  • (200 мл) – 1 скл.
  • – 2 шт
  • – 1 ч. л.
  • – по смаку
  • / – 5 стак.

Начинки

  • – 50 г
  • – 1 ч. л.
  • – 0,5 скл.
  • – 0,5 ч. л.
  • – 1,5 ст. л.
  • – 0,5 скл.
  • – 0,5 скл.
  • – 50 г
  • – 0,5 ч. л.

Рецепт «Печиво Асорті»:

З продуктів для тіста замішуємо еластичне пісочне тісто (масло використовуємо кімнатної температури). Ділимо його на п’ять рівних частин.

Готуємо п’ять видів начинок: горіхи і шоколад нарізаємо ножем в окремі ємності.

Беремо першу частину тіста і вмішуємо в нього цедру лимона і чорний шоколад. Формуємо ковбаску товщиною у два пальці (близько 20-25 см завдовжки), загортаємо у плівку і прибираємо в морозилку.

У другу частину частину тіста домішуємо фундук і куркуму. Повторюємо дії.

У третю частину тіста додаємо корицю і мигдаль.

Четвертий вид печива – це 1 чайна ложка какао і волоський горіх.

І в останню п’яту частину вмішуємо 1 ст. ложку какао і додаємо білий шоколад.

Ковбаски формуємо одного розміру, кожну загортаємо у плівку і тримаємо в морозилці 30 хвилин. Так вони легше будуть різатися.

Включаємо духовку на розігрів і нарізаємо печиво завтовшки з палець.

Під час випічки форму не втрачає і не розтікається. Викладати можна часто з відстанню між виробами 2-3 див. Запікати при температурі 180 градусів 14 хвилин.

З даної кількості інгредієнтів вийшло 73 печива. Начинка і її кількість наведені умовно. Ви можете використовувати абсолютно будь-які добавки, сухофрукти, мак, цедру цитрусових. Тут вже справа смаку і фантазії. Приємного апетиту!

Сподобався рецепт? Ставте лайк і приєднуйтесь до нашого каналу!