Кулінарія

Готуємо дуже ніжне куряче філе. Швидко і смачно

Продовжимо кулінарні подорожі. Цього разу будемо готувати курячу грудку. Нещодавно у нас гостювала дочка, вже доросла дівчина. І від неї я почула фразу – Як у тебе виходить таке ніжне м’ясо? Я так не можу.

І її навчила, і з вами хочу поділитися своїм способом приготування. У цій статті розповім про підготовку до приготування, а сам процес обсмажування в реальному часі пізніше викладу відео.

Отже, для приготування філе насамперед необхідна курка. На жаль, у мене поки тільки магазинний варіант. Як втім і у більшості з вас.

Бройлер з магазину

Розбираємо тушку бройлера на запчастини, приблизно ось так

Все їстівне – для нас.

Але сьогодні нам нічого крім однієї половинки курячої грудки не знадобиться, тому все непотрібне пакуємо по пакетах і відправляємо чекати своєї години

Нам потрібен лише ось цей шматочок

Нарізаємо його поперек волокон, попередньо вийнявши довгий м’яз всередині грудки

Маємо нарізану грудинку і соєвий соус. Підійде будь-який, не обов’язково брати дорогойСоуса багато не потрібно, буквально змочити курочку. Перемішали і залишили хвилин на 15-20 промаринуватися.

Смажимо шматочки на сухій розпеченій сковороді дуже швидко. Буквально одну хвилину на одній стороні, потім перевертаємо, закриваємо кришкою, і через 20-30 секунд вимикаємо вогонь під сковородою. І даємо дійти, не відкриваючи кришку ще хвилин 5-10. Ось і вся хитрість.

Дуже зручний цей спосіб, коли гості на порозі, або коли собі хочеться чогось смачненького і быстренького приготувати. У моєму випадку це шматочки курочки з тушкованою капустою, про яку я розповідала вчора

А відео дивіться на каналі вже сьогодні, але трохи пізніше.

  • Всім приємного апетиту! !

Я вже писала на каналі про такий спосіб приготування, правда тоді у мене фігурувала домашня індичка

Без вашої участі в житті каналу він просто перестане існувати. Спасибі всім величезне, що не забуваєте підтримати канал і автора!

#галка-запальничка #прості рецепти #домашня кулінарія #куряче філе рецепт #галка_на_кухне

Ще статті каналу