Город

5 фірмових рецептів консервації баклажан з часів срср

Вітаю всіх своїх передплатників на каналі “Далеко від міста з Ніною Коновалової”. У нас, у Волгоградській області практично закінчився масовий збір урожаю. В цьому році все вдалося на славу. Настав час консервації.

Вирішила зробити добірку всіх рецептів заготовок баклажанів на зиму, які я коли-то рекомендувала своїм передплатникам, і які стали популярними. Брала їх в старих радянських брошурах.

Топ рецептів, що можна приготувати з баклажанів на зиму:

  • Гострі баклажани – авторський рецепт від Ніни До:

За цим рецептом готувати дуже легко, смак нейтральний, підходять молоді і навіть перестиглі “синенькі”. Рекомендую приготувати, так як вона стала досить популярною з тих пір, як я її побачила вперше у старій кулінарній книжці.

  • Обалденние гострі баклажани, особливо під горілочку! З’їдаються першими:

Це дуже смачна і злегка сильна закуска, ідеально для зимового застілля. Аромат почують навіть ваші друзі і сусіди прибіжать в гості. Кислинка, гостриночка, солодкість, аромат. Тут присутні всі фарби літа.

  • Баклажани на зиму по-грузинськи як гострі грибочки:

Що стосовно цієї заготовки на зиму, це блюдо нове для мене, але підкорило всіх хто пробував. Спробуйте. Готується легко і просто. Грузинський варіант гострої закуски став фірмовим рецептом нашого будинку.

  • Баклажани смачніше ікри:

Ця консервація, та втім як і інші, не вимагає консервації. Все йде, все загасив, розклав по банках – готово. Найпростіші продукти, але баклажанна ікра відпочиває!

  • Баклажани як шашлик:

Так можна готувати і баклажани і кабачки, і навіть робити асорті. Це відео публікувала в минулому 2020 році і отримала величезний відгук від передплатників, все сподобалося. Якщо в минулому році готували мало, то в цьому році набагато більше.

Я не беру рецепти приготування в інтернеті, тому що мала невдалий досвід. Зате у мене шикарна колекція книг, брошур, журналів радянських часів, де величезна кількість рецептів. Ось вони то і є нашими фірмовими і перевіреними, смачними і різноманітними.

Консервація на зиму з Ніною К.

Сьогодні в інтернеті можна знайти величезну кількість сайтів і каналів, де демонструються кулінарні рецепти. Є сайти з покроковими

Всі мої рецепти мають відмінність в тому, що вони взяті з друкованої продукції.

Бажаю вах міцного здоров’я і гарного настрою.